úterý 3. ledna 2017

POVÍDKA: Není sen jako sen

Po delší době jsem zase napsala jednu povídku. Tedy, já tuhle povídku napsala už někdy v říjnu - učila jsem se zrovna psychologii a byla jsem v pasáži o lucidních snech. Samozřejmě je povídka smyšlená, odzkoušeno to nemám, nevím, jestli by se něco takového mohlo stát. Je to čistá fikce, vlastně jen tak na oddych.

Netuším proč, ale co jsem si za poslední dobu přečetla své staré povídky, tak musím říct, že se mi fakt líbí. Nevím proč. Že bych se fakt zlepšila a byla se svým stylem psaní spokojená? Nemám nejmenší tušení, to musíte asi posoudit vy. Tahle je navíc opravdu hodně krátká, takže vám nezabere moc času, kdyby byla hrozná...

neděle 1. ledna 2017

Knižní výzva na rok 2017

Pamatujete si na loňskou výzvu, které jsem se účastnila? Že ne? No, přiznám se, že při své blogové aktivitě bych si ji taky nepamatovala - kdyby to nebyla již tradiční výzva všech (nebo téměř všech) knižních blogerů, kterou každoročně pořádá Věrka Škodová z blogu ells.cz - onu výzvu pak najdete zde, pokud jste mezi knižními blogery nováčci a zatím se vám nepoštěstilo ji najít. I když o tom pochybuji.