čtvrtek 3. listopadu 2016

RC: Adibas

Originální název: Adibas
Český název: Adibas
Nakladatelství: Omega
Rok vydání: 2016
Počet stran: 176 s.
Vazba: pevná

Obálka na mne působí velmi dobrým dojmem – líbí se mi to zlaté písmo, které se doopravdy leskne, a v kombinaci s černou barvou proti tomu nemůžu nic vytknout. Zaujal mě i ten název, kde je vlastně použita a změněna značka Adidas. Když to tak shrnu, obálka se mi na celé knize líbí nejvíc.

Roční literární soutěž, 3. ročník - listopad

"Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses člověkem..." Ach jo, tak tento článek píšu znovu. Už jsem ho měla sepsaný celý, ale z nějakého důvodu, který tu nechci zmiňovat, se neuložil ani nezveřejnil, takže znovu a lépe... jdeme na to.

Upřímně mě docela štve, že mám prohlížeč otevřený v takovém malém okně, ale vzhledem k tomu, že jinak bych neklikla na nic v pravém dolním rohu obrazovky, nemůžu si stěžovat. Z nějakého důvodu mi noťas po přejetí do pravého dolního rohu prostě nereaguje, předpokládám, že bude opět problém s grafikou, ale vzhledem k tomu, že už párkrát v opravně byl (a taky je, pokud se nepletu, repasovaný - pokud není, tak je to hodně divné), chci si v povánočních slevách koupit nový. Říkám to vlastně jen proto, kdyby odešel dřív, než chci...